Close

Vyměňte realitní kancelář za férový realitní portál!

Foto:realitní portál cincink

Chcete opravdu dobře prodat nemovitost? Nebo ji koupit? V tom případě vyměňte realitní kancelář za realitní portál! Férový realitní portál CINCINK! Neproděláte, ale naopak vyděláte!

Na realitním trhu se dnes orientuje jen hrstka vyvolených především z řad realitních makléřů. Ti bohužel většinou chtějí prodat co nejrychleji, ne pro klienta nejvýhodněji. Je pro vás takový přístup akceptovatelný? Neměl by! Když navíc existují i jiné způsoby, jak dobře prodat i nakoupit.

Nejkomplexnější realitní portál

Už jste o tom slyšeli? Komerční banka nedávno spustila nejkomplexnější realitní portál s inzercí zdarma. A příznačně ho pojmenovala CINCINK. Tento název v sobě skrývá mnohé. Toto citoslovce většinou máme spojeno s příjemnými prožitky. Cincink zaznívá při oslavách (cinkání skleniček) a malým dětem se jím oznamuje příchod Ježíška na Štědrý den. A před třiceti lety jsme cinkali na Václavském náměstí, abychom dnes mohli svobodně žít. Svobodně cestovat, nakupovat i prodávat. I nemovitosti.

Víc než realitní kancelář! A za míň peněz!

Férový realitní portál CINCINK je mnohem víc než realitní kancelář. A ze své služby si přitom účtuje mnohem méně. Jejich škála je přitom velmi pestrá, ať již se jedná o textaci inzerátu, profesionální nafocení nemovitosti, vyhotovení grafické vizualizace a 3D plánku nemovitosti. Pomocnou ruku jsou však připraveni vám podat renomovaní právníci, daňoví i hypoteční poradci, odhadci i techničtí inspektoři. K dispozici vám je i bezpečná bankovní úschova. Vše na té nejvyšší profesionální úrovni, která jednoznačně šance na prodej bytu zvyšuje.

Zaměstnejte hlídací kočku portálu

Prostřednictvím portálu ovšem můžete i nakupovat. Domy, byty, pozemky, komerční objekty i nebytové prostory. A věřte, že je z čeho vybírat. Momentálně na portálu najdete deset tisíc bytů, šest tisíc domů, stejné množství pozemků a devět tisíc komerčních objektů. A chybí-li vám čas na surfování, využijte služeb hlídací kočky portálu, která bude vybírat za vás. Té postačí pár parametrů v podobě lokality, cenového rozpětí, typu a velikosti nemovitosti a pustí se do hledání. O nemovitostech, jež budou splňovat vaše požadavky, vás samozřejmě bude pravidelně informovat.

Nevrhejte se do neznámých vod

Portál CINCINK ovšem kupujícím nabízí pomoc i s financováním nemovitosti, právními i daňovými úkony. Zprostředkuje vám návštěvu technického inspektora, který odhalí případné skryté vady. To vše jsou kroky, které eliminují případné budoucí problémy. Koupě bytu bezesporu patří mezi nejvýznamnější životní investice. A tak k ní přistupujte. Nevrhejte se slepě do neznámých vod, které by vás mohly pohltit. Místo toho se raději vydejte na plavbu se zkušeným námořníkem v podobě specialistů z férového realitního portálu CINCINK.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *